FAQ technologie

VEEL GESTELDE VRAGEN

Lees meer over Essential Mist

VEEL GESTELDE VRAGEN

1. HOE WERKT HET PRODUCT ?

Als resultaat van langdurige arbeid in Research & Ontwikkeling, maakt Air Wick Essential Mist het mogelijk om de transformatie van een vloeistof in een geparfumeerde nevel uit te voeren zonder hitte. Dankzij het principe van capillariteit stijgt het parfum langs de wiek en verkrijgt men een piëzo-elektrische plaat. Het vibreert meer dan 100.000 keer per seconde en laat de doorgang toe van de vloeibare toestand naar de toestand van geparfumeerde nevel, zonder warmte vrij te maken. De nevel wordt vrijgegeven via de microscopische gaten in de lade; dat zorgt voor een zeer aangename visuele weergave.

2. HOE WORDT DE AIR WICK ESSENTIAL MIST DIFFUSER AANGEDREVEN?

Air Wick Essential Mist wordt aangedreven door 3 AA / LR6 batterijen.

3. HOE LANG DUURT HET OM VOLLEDIG TE HERLADEN?
WANNEER MOET IK EEN NIEUWE NAVULLING INBRENGEN?

Als het kleine blauwe licht bovenaan het toestel blijft oplichten, maar er geen nevel vrijkomt, moet de navulling worden vervangen. Afhankelijk van de gekozen intensiteit van de diffusie duurt een navulling tussen 16 en 45 dagen.

4. WELK TYPE BATTERIJEN WORDT AANBEVOLEN VOOR GEBRUIK?

Vervang indien nodig de oude batterijen met nieuwe alkalinebatterijen van hoge kwaliteit. Het gebruik van zink-carbon batterijen of oplaadbare batterijen raden wij niet aan, omdat ze niet voldoende energie hebben om het apparaat over een lange periode te bedienen.

5. HOE GEBRUIK IK MIJN LUCHTVERFRISSER AIR WICK ESSENTIAL MIST?

Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en dat het zich niet richt naar je gezicht. Open het apparaat door de buitenkant stevig vast te houden met een hand en de andere hand onder de basis van het apparaat te plaatsen, ter ondersteuning.
1) Gebruik je duim om het omhulsel van het apparaat te verwijderen. Het omhulsel moet verwijderd worden zodat de batterij en de batterij zichtbaar zijn.
2) Plaats de 3 AA-batterijen in de voorziene plaats.
3) Verwijder de oude vulling door deze voorzichtig naar beneden te trekken. Neem een nieuwe vulling en maak de kap los. Vervolgens volstaat het om de navulling in het apparaat te plaatsen door eenvoudig naar boven te drukken. Je hoort een klik als de navulling goed geplaatst is.
4) Herplaats het omhulsel op het apparaat.
5) Zet het apparaat op het gewenste intensiteitsniveau aan (laag, gematigd of hoog) en wacht een paar seconden voordat de geparfumeerde nevel wordt vrijgegeven.

6. MIJN APPARAAT WERKT NIET.

Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en dat het zich niet richt naar je gezicht. Zorg ervoor dat de opening op de bovenkant van het apparaat duidelijk zichtbaar is. Als dit niet het geval is, heb je het omhulsel onjuist herplaatst op het apparaat. Dit kan het vrijgeven van de nevel belemmeren.
Controleer indien de navulling niet moet worden vervangen. Om dit te doen, open het apparaat door de capsule stevig vast te houden in één hand en de andere hand onder de basis te plaatsen, ter ondersteuning. Verwijder het omhulsel van het apparaat met je duim. Het omhulsel moet verwijderd worden zodat de batterij en de batterij zichtbaar zijn. Je moet in staat zijn om het niveau van parfum te zien dat in de navulling blijft. Als er geen parfum meer voorhanden is, moet de navulling worden vervangen.
Als er nog parfum is, zorg er dan voor dat de navulling volledig in het apparaat zit. Als de navulling is verplaatst of niet correct is geplaatst, kan dit verklaren waarom de nevel niet wordt vrijgegeven.
Je moet ook controleren of de batterijen nog steeds werken. Om dit te doen, open zoals voorheen het apparaat en vervang de batterijen met drie nieuwe AA/LR6 batterijen. Installeer de capsule opnieuw en zet het apparaat aan. Als het apparaat nog steeds geen nevel vrijgeeft, bel de klantendienst van Air Wick op: 01 69 93 17 00.

 

Hoe moet je Essential Mist gebruiken?

Goed nieuws: het is heel eenvoudig om Air Wick Essential Mist te gebruiken.  De video aan de linkerkant toont je hoe je het kunt gebruiken en geeft je waardevolle details over de werking ervan (gebruiksduur, frequentie van luchtverfrisser, ...).