Life Scents™

1. Wat is Life Scents™?

Dankzij een revolutionaire technologie spreiden de Life Scents™ parfums meerdere facetten tentoon, met een zo levensecht mogelijk resultaat. Elke geur omvat drie continu veranderende parfums: het ene moment ruik je iets anders dan het volgende moment.
Bij een standaardparfum worden de bestanddelen zo gemengd dat er een harmonieuze geurervaring ontstaat. Maar voor geuren uit het echte leven kan dat niet. Wanneer je een taart bakt, ruik je op elk moment weer een ander aroma – van de goudbruine korst wanneer je de deur van de oven opent, over het fruit en de kruiden terwijl je de taart bereidt, tot het vanille-ijs op het moment dat je de taart opdient. Tijdens een uitstapje naar het strand ervaar je dan weer de geur van het zand, de zonnebrandcrème of – afhankelijk van de plek – zelfs de bomen langs de kustlijn. Kortom: je ruikt niet één bepaalde geur, maar wel verschillende geuren die elkaar de hele tijd afwisselen.

2. Hoe werkt Life Scents™?

Traditionele parfums moeten één stabiele geur afgeven. Maar dankzij een revolutionaire technologie verloopt de ontwikkeling van de Life Scents™ heel anders. Life Scents™ parfums omvatten een mengeling van ingrediënten die voortdurend verandert. Het resultaat is een complexe ervaring waarbij de verschillende geuren zich continu afwisselen, bijvoorbeeld de geur van gebakken peren en het aroma van vanille. Zo imiteren de parfums op onnavolgbare wijze de geuren van het echte leven en geniet jij van een bijzonder levensechte geurervaring.

3. Bestaan er alternatieven voor de Life Scents™?

Nee. Air Wick® beschikt over de exclusieve rechten op deze technologie, die alleen voor de Life Scents™ parfums gebruikt wordt.

4. Werken de Life Scents™ vullingen ook met mijn huidige Air Wick® geurverspreiders?

Ja. De Life Scents™ vullingen voor Freshmatic® en de elektrische geurverspreiders zijn geschikt voor alle Air Wick® Freshmatic® luchtverfrissers en elektrische geurverspreiders.

5. Waar kan ik de Life Scents™ producten kopen?

De Life Scents™ producten en parfums zijn in het hele land verkrijgbaar. Daarnaast kun je op de productpagina’s op de knop ‘nu kopen’ klikken. Zo zie je welke onlineverkopers de LifeScents™ producten aanbieden.