FAQ CONSUMENTENERVARING

VEEL GESTELDE VRAGEN

LEES MEER OVER ESSENTIAL MIST

VEEL GESTELDE VRAGEN

1. HOE VERANDER IK DE STARTTIJD EN DE GEBRUIKSDUUR?

Wanneer de toets ON is ingeschakeld, kun je kiezen uit drie niveaus (laag, gematigd, hoog). Vervolgens zal het apparaat 8 uur werken, tenzij je het uitzet.
Draai de knop naar de OFF-stand gedurende de cyclus van 8 uur en de cyclus zal stoppen. Zodra het apparaat is ingeschakeld, wordt de timer teruggezet naar nul en wordt er een nieuwe cyclus van 8 uur begonnen. Als je de intensiteit van de luchtverfrisser wijzigt, wordt de timer niet opnieuw ingesteld.

2. OP WELK SOORT OPPERVLAK KAN IK DE LUCHTVERFRISSER PLAATSEN?

Het apparaat is ontworpen om op een vlakke ondergrond geplaatst te worden, zoals een plank of een kast. Het mag niet in de buurt van een warmtebron worden geplaatst of blootgesteld worden aan direct zonlicht. Het apparaat dient buiten bereik van kinderen en huisdieren te worden geplaatst en enkel in geventileerde ruimten worden gebruikt.

3. KAN IK NAVULLINGEN VAN EEN ANDER PRODUCT GEBRUIKEN IN MIJN AIR WICK ESSENTIAL MIST?

Nee, het is niet raadzaam om andere navullingen in het apparaat te gebruiken. Veiligheidstesten en toxicologieanalyses werden niet uitgevoerd bij andere navullingen dan die ontworpen en gemaakt door Air Wick. In feite kan veiligheid in dit geval niet gegarandeerd worden.

4. HOE KAN IK HET NIVEAU VAN DE VRIJGEGEVEN NEVEL AANPASSEN?

De intensiteit van het parfum kan worden aangepast met behulp van de knop onderin het apparaat. Er zijn 3 aanpassingsmogelijkheden (laag, gematigd of hoog) voorzien.

5. WAT KAN IK MET DE LEGE NAVULLINGEN VAN AIR WICK ESSENTIAL MIST DOEN?

Verwijder de lege glazen fles of recycleer volgens de plaatselijke voorschriften.

6. WAT BETEKENT HET KLEINE BLAUWE LICHT BOVENAAN HET APPARAAT?

Het kleine blauwe licht brandt om aan te geven dat het apparaat is ingeschakeld. Het zal ook oplichten als de luchtverfrisser de geparfumeerde nevel vrijgeeft.

7. HOE WEET IK WANNEER IK DE BATTERIJEN MOET VERVANGEN?

De luchtverfrisser stopt met het vrijgeven van geparfumeerde nevel. Het blauwe licht op de bovenkant van het apparaat zal niet oplichten. Afhankelijk van de geselecteerde intensiteit van de luchtverfrisser, werken de batterijen ongeveer gedurende een periode van drie navullingen.

8. KAN IK DE FREQUENTIE VAN HET PARFUM AANPASSEN?

De frequentie van het parfum kan ook worden aangepast met behulp van de knop onderin het apparaat. Hoe sterker de intensiteit, hoe vaker het apparaat de geparfumeerde nevelk vrijgeeft (elke 10, 12 of 17 minuten).

9. DE LUCHTVERFRISSER IS TE STERK / ZWAK VOOR MIJ.

Als je vaststelt dat de mist / intensiteit te sterk of zwak is, kun je de positie aanpassen voor een hogere of lage graad, afhankelijk van je voorkeur.

10. KAN IK EEN LUCHTVERFRISSER IN EEN ANDERE KLEUR VERKRIJGEN?

Nee, op dit moment is Air Wick Essential Mist alleen beschikbaar in dit formaat.

11. ZIJN ER ANDERE PARFUMS BESCHIKBAAR?

De basiskit wordt verkocht met de parfum Sterjasmijn en Pioen, maar er zijn twee andere parfums (Life Scents Zalige zomer en Lavendel).