FAQ GEBRUIK

VEEL GESTELDE VRAGEN

Lees meer over Essential Mist

VEEL GESTELDE VRAGEN

1. WAT IS ER BIJ DE AANKOOP VAN HET PRODUCT INBEGREPEN?

De basiskit Essential Mist bevat :
- luchtverfrisser met geparfumeerde nevel op basis van Essentiële Oliën Air Wick Essential Mist Sterjasmijn & Pioen,
- Een navulling Air Wick Essential Mist Sterjasmijn & Pioen
- 3 AA / LR6 batterijen
- een gebruiksaanwijzing op de achterzijde van de verpakking

2. WAT IS DE BIJZONDERE EIGENSCHAP VAN ESSENTIAL MIST IN VERGELIJKING MET DE MEESTE LUCHTVERFRISSERS IN SUPERMARKTEN?

In tegenstelling tot andere luchtverfrissers transformeert Air Wick Essential Mist geuren met natuurlijke essentiële oliën in een geparfumeerde nevel. De luchtverfrisser transformeert deze geuren in een geparfumeerde nevel.

3. IS HET PRODUCT/DE NEVEL GEVAARLIJK OF GIFTIG?

Controle op de veiligheid van het product en een risicobeoordeling werden uitgevoerd op basis van de veiligheidsbeoordelingen van elke grondstof en een blootstellingsbeoordeling die relevant is voor dit formaat. Op basis van de informatie die aan onze toxicologen is verstrekt en aan de hand van de toxicologische gegevens die beschikbaar zijn voor elk van de categorieën van de gebruikte stoffen in onze luchtverfrisser, bevatten Air Wick Essential Mist en zijn varianten geen risico voor de gezondheid van de mens. Op voorwaarde dat het steeds op passende wijze wordt gebruikt en volgens de aanbevelingen van de gebruiksaanwijzing."

4. HOE ZET IK HET APPARAAT UIT?

Als je de knop aan de onderkant van het apparaat links draait, schakel je de luchtverfrisser uit. Zo wordt er geen nevel meer vrijgelaten. Als het apparaat langere tijd niet gebruikt moet worden, is het raadzaam de navulling en/of de batterijen te verwijderen en het dopje op de navulling terug vast te zetten.

5. WAT GEBEURT ER ALS IK HET APPARAAT VERGEET UIT TE ZETTEN?

Air Wick Essential Mist is zodanig ontworpen dat het na gebruik van 8 uur automatisch uitschakelt. Na deze tijd wordt er geen geparfumeerde nevel meer vrijgelaten. Zodra de navulling leeg is, zal het apparaat stoppen met het verspreiden van parfum. Schakel het apparaat uit en vervang de navulling.

Het toestel zal op geregelde tijdstippen een hoge pieptoon uitzenden om aan te geven dat de navulling leeg is en dus moet worden vervangen.

6. WAT MOET IK DOEN ALS MIJN AIR WICK ESSENTIAL MIST IN AANRAKING KOMT MET (MIJN HUID, OGEN, KLEDIJ, OP DE VLOER, ENZ.)?

Veeg zo veel mogelijk af met een zachte doek. Zorg ervoor dat je je handen zorgvuldig wast achteraf. Als de inhoud van de navulling in contact komt met je ogen, spoel ze grondig met water gedurende enkele minuten. Indien van toepassing, verwijder je contactlenzen en als deze handeling makkelijk is om te doen, blijf spoelen. Als na deze stap je ogen nog steeds geïrriteerd zijn, raadpleeg dan een arts of zorgverlener. Als de inhoud van de navulling is ingeslikt, raadpleeg dan onmiddellijk een arts of zorgverlener.

 

Hoe moet je Essential Mist gebruiken?

Goed nieuws: het is heel eenvoudig om Air Wick Essential Mist te gebruiken.  De video aan de linkerkant toont je hoe je het kunt gebruiken en geeft je waardevolle details over de werking ervan (gebruiksduur, frequentie van luchtverfrisser, ...).